Krepp méteráru

A különböző textil, vászon, pamut és egyéb anyagok segítségével otthonunkat, munkahelyünket és különböző helyiségeket egyedi és páratlan módokon dekorálhatjuk. A magas színvonalat képviselő anyagok garantálják a tartós és időtálló megoldások kialakítását. A strapabíró anyagok közé tartozik többek között a krepp méteráru is, amely nagyon széles felhasználási körrel rendelkezik.

A minőségi krepp méteráru 100%-ban pamut alapanyagból készül, amelyet lúgkreppelt kikészítéssel állítanak elő, ennek köszönhetően lesz strapabíró és ellenálló az anyag. A krepp méteráru egyik nagy előnye, hogy egyáltalán nem igényel vasalást, de akár többszörös mosás és nagyobb igénybevétel mellett is megtartja kiváló kialakítását. A krepp méteráru kopásálló és nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így kiválóan alkalmazható ágynemű huzatok, pizsama vagy akár blúz alapanyagaként is.

A krepp méteráru nagyon nagy szín és minta választékban elérhető, így garantált, hogy mindenki megtalálja majd az igényeinek legjobban megfelelő anyagokat. A kiváló tulajdonságokkal rendelkező krepp méteráruból készült termékek tökéletesen illeszkednek egy hagyományosabb vagy egy modernebb helyiségbe is, így széles körben alkalmazhataók. Nagy ellenállóságuknak köszönhetően közületi helyeken (szállodák, éttermek stb.) is bátran felhasználhatóak.

A nagy alkalmazási területtel rendelkező, minőségi krepp méteráru könnyedén kombinálható más anyagokkal is, így összhangot, harmoniát teremthetünk az adott helyiség kiegészítői között. A krepp méteráru könnyedén kezelhető, egyszerűen felhasználható, így professzionális és házi felhasználásra is egyaránt alkalmasak. A végeredmény mindenképp tartós és időtálló lesz.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken tekinthetik meg:

Krepp mintásvászon |